20:e mars

Kunde inte somna igårkväll, så jag har sovit i högst 5 timmar inatt. Det resulterade i en skoldag då jag mest var död och låg och halvsov på bänken. Sedan stack jag bara hem direkt och sket t.o.m. i att plugga. Somnade innan maten också!

När jag sitter som bäst och chattar med lite olika människor kl 22 på kvällen, ringer plötsligt telefonen. Mamma svarar och hör ngn som säger "Hej det är från ****skolan, får jag prata med Mika?". Utan att presentera sig :S Mamma blev livrädd och frågade vem det var hon pratade med. Och vem var det, om inte hemkunskapsläraren! :O Hon som är rasist och allmänt kockobäng. Tack och lov ville hon bara ändra tiden för utvecklingsamtal.

Annars kommer den här veckan nog vara rätt skön. I morgon har vi utvecklingsamtal så vi slutar lite tidigare, på onsdag är det studiedag (Limrick hela dagen! =D), torsdag är vanlig dag och fredag är det nationella prov och sedan slutar vi. Det jobbigaste är väl nationella provet och matteprovet som är i morgon.. Måste göra en fucking engelskläxa åxxå som är helt onödig.

Jaja, nu måste jag hoppa in i duschen. Men jag återkommer säkert i morgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback