22:a mars [Kväll]

Hallå!!! Det är den 22:a mars och det SNÖAR! Jag blir allvarlig talat deprimerad av det här vädret. Så sent som igår sa jag att nu kan det inte kan snöa mer, men tji fick jag. Fast det var ganska coolt väder förut, det var skinande sol samtidigt som det snöade.

Allting var som vanligt i stallet. Förutom att det var ovanligt skitigt i Limricks box och han också var ovanligt skitig då. Jag tänkte rida ute på ängen mitt emot stallet men struntade i det eftersom jag inte vågade rida honom där på tränsbettet, iaf inte utan martingal och den orkade jag inte sätta på. Så jag red på dressyrbanan i stället, i alla fall i 5 min. Skrittade fram en stund och tog tyglarna, men då upptäckte jag att han fått styltor. Så det var bara att gå in i ridhuset i stället. Fy vad jag är trött på det stället, Limrick också.

Det gick inte bra när jag red. Eller stundtals gick han jättefint, men annars var han trasslig och jobbig och jag var också trasslig och jobbig kände jag. Orkade inte jobba honom så mkt. Red dessutom med sadel, ngt jag inte gjort på jättelänge (iaf inte hoppsadeln) så det bidrog kanske också till att det gick dåligt. Den är stenhård! Så jag kunde inte sitta ner i traven och jobba honom ordentligt.

Nu sitter jag och fryser, hungrar och halvsover. Vill att mamma ska komma hem så att det blir mat nån gång! Scampipasta med parmaskinka & melon till förrätt. Det vattnas i munnen på mig, jag är huuungriiig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback