29 mars

Det är sju måndagar kvar i skolan den här terminen! Alltså, inte sju veckor men sju måndagar som måste tillbringas i skolan. Fatta vad skönt.

Rätt tråkig dag i dag i skolan. Ingenting speciellt hände.

Red ut med Amanda! Det var riktigt roligt, förutom att hennes häst Runnie gled ner i ett dike och hade svårt att komma upp, efter det var båda hästarna stirriga och jag fick leda Limrick en bit. Annars skötte han sig super, var jättelugn och fin men ändå framåt. Han fick inga som helst styltor och det gick att galoppera på jättemånga ställen! Lycka... Fast han trasslade lite i galoppen, kastade med huvudet för att få längre tygel och öka, men annars var det totalt underbart. Även om det hade varit ännu bättre om det inte regnade och var iskallt om fötterna...

Förlåt för att jag inte bloggat ordentligt på ett tag, eller ordentligt iaf. Webblogg.se har nämligen haft driftstörningar varje gång jag fått lust att skriva här. Men det spelar väl ingen roll, det finns väl ingen som läser min blogg regelbundet ändå. Vet inte varför jag har den egentligen? Hursomhelst är det skönt att få skriva av sig ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback