Lärarlaget

Jag vart bara tvungen att gå igenom alla våra lärare. Läs, skratta och njut.

KN är en av våra klassföreståndare och min mentor. Hon är lärare i Svenska och Bild och vill alla väl men har ett väldigt gammaldags sätt som inte fungerar för vår minst sagt annorlunda klass. Hon kan bli jättesur för att någon har tuggummi och i nästa sekund bli överlycklig när några börjar dansa polka - mitt under novellskrivningen. Hon är smått vimsig också, en novell som hette "En lysande framtid" trodde hon att den hette "Sex räcker".

Engström är 62 bast, brun som en pepparkaka efter alldeles för mycket solariumsolning, anorektisk och med kjolen upp till armhålorna. Hon tål inte kritik över huvud taget, det spelar ingen roll hur bra man än lägger fram den. Hon står och lyssnar och sedan går hon bara iväg utan att svara. Hon är dessutom rädd för killarna i min klass, så alla utom 2 får gå hos spec.läraren som f.ö. är anställd enbart för vår klass... Hon är lärare i Engelska och Franska men pratar förjävligt.

Carro är bäst av alla. Hon är rätt ung, modern, glad, positiv osv. Är helt okej på att lära ut men ibland är nivån lite väl låg pga de andra i klassen. Vi har henne i matte och NO. Det bästa med Carro är att hon förstår oss, och kan skratta med oss. Vi fick henne faktiskt att skratta så mkt att hon grät, blev högröd i ansiktet och la sig ner på golvet i klassrummet.

Irene är en klass för sig. En rasistisk hemkunskapslärare med fettfobi som ser oss som sina barn. Behöver jag berätta mer?

Anita har vi i gympa. Hon är inge rolig, så henne skiter vi i.

Patrik är bra. Han har ett brinnande Historia-intresse vilket passar bra eftersom han är SO-lärare. Han är jättebra på att berätta och är ung och rätt modern passar vår klass.

Eugenio är lärare i spanska och engelska, han är skitgrym. Han klär sig ofta i rosa skjortor, är väldigt bra på att dansa och bäst i världen på att spela fjollig. Bögrykten har cirkulerat men wtr. Han är iaf en jättebra lärare.

Martin har vi i musik och han är helt jävla underbar. I varje mening slänger han in minst 2 slangord, han sjunger inte så bra men spelar destå bättre, så han tkr det är det viktiga för oss också. Hans motto är ungefär "Det gör inget om det låter falskt, bara det låter" vilket passar mig, omusikaliska människa, perfekt. Han tar vår klass på rätt sätt också, han tvingar oss inte till någonting men ifrågasätter när man skiter i det han vill att vi ska göra. Dessutom kommer han med tips på vad man ska göra om man glömt att plugga t.ex.... höhö.

Syslöjdsläraren heter Stina och har humörsvägningar. I ena stunden är hon jättesnäll medan hon två sekunder senare kan få världens utbrott. Vimsig är hon också, som bara den. Suck. Och så kan hon inte speciellt mkt om tyger osv, hon måste alltid fråga den andra läraren... men hon är helt ok.


Det var nog alla lärare som iaf jag har. Vetesjutton varför jag skriver in dom här men jag har tråkigt, sååå....

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, beskrivningarna stämmer så perfekt in! xP Herregud vilket lärarlag vi har! De är inte bara våran klass som är udda, utan många av våra lärare oxå!:P

2006-03-19 @ 12:59:29
Postat av: Mika

Maria: Sådan lärare, sådan elev.

Postat av: Petra XD

orkade inte läsa det ^^

2006-03-19 @ 15:48:51
Postat av: Mika

Petra: Tråkmåns, det är jätteroligt. Du kommer skratta. Nu kommer du inte leva länge, eftersom ett skratt förlänger livet.

2006-03-19 @ 15:51:18
URL: http://mikado.webblogg.se
Postat av: Louice

Hey, du glömde ju Monica! :p

2006-03-19 @ 22:23:39
URL: http://louice.webblogg.se
Postat av: Mika

Louice: Wopsiedaisy. Får skriva in henne ngn dag :P Glömde Stig också! :O

2006-03-19 @ 22:45:15
URL: http://mikado.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback